Sunday, August 14, 2011

Rumah baru..

Perasan tak? Chanteek tak? hehe...Rumah baru yang telah makeup oleh seseorang secara percuma! Maaf la bukan buat sendiri. Saya tak begitu kreatif, dan tak boleh nak ngadap pc lama2. hehe.. Anyway nak ucapkan jutaan dan ribuan terima kasih buat saudara Hisyam yang sudi dan berbesar hati menawarkan diri nak  tukarkan layout blog ni. Terharu sungguh! Ingatkan Hisyam tu main2 je offer, eh rupanya betul2 dia nak buat. Suka2! sekali skala berubah wajah. Ini akan kekal lama la kot, haha...Suka yang simple macam ni tak sarat sangat. Dalam tempoh 2 minggu bagi gambar terus siap, cepat sungguh, even Hisyam pun ada makeover blog org lain. Oklah kenangan tarikh hari ni blog ni berubah wajah. Act. semalam dah testing tapi ada tambah sikit, so secara rasminya diguna pakai pada tarikh hari ni. :D. Terima kasih banyak buat Hisyam!

*Selamat bercuti buat warga Nihon!

8 comments:

et said...

semekom/selamat pagi

cantiknyer layout baru tapi lagi cantik header atas tu...

Juwita Jamaludin said...

salam as.. lawanya rumah baru ingatkan rumah duduk sekarang ni nak juga tgk hihiihi

sue-sama said...

kawai ^^

anak-anak akak comel dan ceria...su suke name haziq... :)


Su doakan akak bahagia bersama keluarga hingga akhir hayat amin :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Chomell gitew
Curlasttt
Ai mati2 ingat umah baru akak pindah ngeee

ijayuji said...

Salam kak as!!! waahhhhh!! ini semangat raya niii hihihi... mizu iro daisukiii!!! dgn gmbr2 yg ceria kat atas tuu niceeeeee!!

Asmara said...

W'salam ET, terima kasih. hehe.. yg penting header tu, yg lain tu tak kisah mmg nak simple je. ;)

Ita, hahah.. rumah nihon ni sama je. meh la dtg sini, nak tengok yg real. :D

Asmara said...

Amin.. terima kasih suesama, bagi nama anak 2 orang tu simple, senang panggil tak macam kakaknya kemain panjang. :D

Ayu! hihi.. salah tajuk eh. buat memory gitu. :D

Ika! well.. aii mmg suka mizu iro, yg dolu2 pun mizu iro jugak. hehe.. nice kan! aii pun suka hasil kerja hisham ni simple but nice. :D

aleya said...

sweet nye!!!..en.hisham ley watkn tok saye punye x..hehehe