Friday, December 10, 2010

Bertambah lagi...

Alhamdulillah bertambah lagi usia pada hari ini dalam tahun Masihi. Bersyukur atas segala rezeki yang diberi. Hari ni takde sambutan pun. Anak2 bersekolah, balik sekolah pegi klinik untuk appointment injection influenza. Petang papa ada kelas pulak. Malam baru sempat potong2 kek. Percubaan membuat red velvet cake. Agak keciwa sedikit kerana kali ni tak berapa nak jadi. huhu.. Nanti cerita kisah kek. Tapi yang penting masih boleh dimakan. Rasa tetap ada. :)
Suprise dari papa! Thank you papa! Pakcik takkyubin (posto) antar tadi. Isk2 awat tak cakap awal2 boleh la i pilih2 yg berkenan. hehe..Love u so much.. forever n ever... ;) * taun depan lagi satu ye. hihi...

*Terima kasih banyak2 buat semua rakan2 yang mesej, call dan terutama rakan di FB yang wish dan ucap selamat. Taun ni paling banyak kot dpt ucapan, ekekeke.. penangan fb ye. Eh2! tak lupa juga budak adik2 perempuan yang datang ke rumah membawa kuih yang banyak. hehe.. suprise jugak utk akk ye. Terima kasih ye adik2. Alhamdulillah...:D

12 comments:

cek chun said...

ayoyoyo coach. hati mau girang gemilang nih. happy belated birhday ya :)

Juwita Jamaludin said...

Seronok tu dpt coach... Tunjukla sikit.. Hihihi.. Btw happy birthday

hana said...

epi besday as! mudah2an pjg umur murah rezeki n ceria2 selaluu... syok tuh weiihh dpt coach pree! hihihi... *pssst jepon adalah tmpt yg best utk bsoping.. so blanjer puas2.. blk mesia kompom geget jari ajer... erkkk aku ker tuh? hahaha

Kamalia said...

wah...bestnye..ade kek jugak..sape buat tu?ekeke...dapat coach lagi tuh..best2..xpe,tahun depan bole mntk lagi..kita pun nak mntk gak, tapi, tula,dah kena ganti dgn tiket kapal terbang la pulok dah..hik3..

izan_cute said...

Hepi besday kak..semoga dimurahkan reseki dan berbahagia di samping keluarga tercinta... wah,serook dpt hadiah dari org tersayang kan... =D

izan_cute said...

eh2 pandai2 je panggil akak hehe..lupa nk ucap slm kenal td... =D

~ yus ~ said...

As!!Happy Belated Birthday ye!! Sorry lambat wish, dua tiga hari tak buka fb...

Apapun semoga gembira selalu disamping keluarga tersayang..

Fith said...

otanjyoubi omedetou kak as!moga tambah2 bahagia...
bestnye hadiah tu,hihi

Asmara said...

Cek Chun, mmg girang gemilang tak kepalang. hahah.. tq. :D

Ita, ala handbag je Ita, sesuai buat pegi keje nanti. hehe..

K Hana! hehe tau xpe. kak skarang coach tgh promotion cepat2 tengok web dia, tmbhkan lagi koleksi. hihi.. tu aa balik mesia conpim gigit jari je la. ekeke..

Kamalia, hahaha.. tula kalau tak boleh dpt berpasang2 lagi. xpe taun depan ada lagi. kikiki...

Izan, terima kasih. Amin.. :D. Salam kenal jugak. :)

K Yus, tq! InsyaAllah. Amin.. :)

Fith, tq. hehe.. Alhamdulillah..:)

Hanis MY said...

Kak As! otanjoubi omedetou semoga pjg umur dan murah rezeki, wahhh seronoknya dapat bag coach nak pengsan la jap hehe... kat sini la nak buat koleksi balik mesia nanti rasa cm mahal je nak beli rm4angka.

Idayu said...

happy birthday as...kek cntik!

beg pon lawo....happy many more returns!

Asmara said...

Hanis! Tq!betul tu, kalau ikut yen lebih kurang 3-4 ratus je kan! mesia mau riban dan rasa cam bazir je beli guna RM. hehe..

K Ayu, Tq kak! asben wat surprise. hehe.. ingat belikan mesin jahit. wahahaha..