Thursday, December 9, 2010

Award dari Hana Sakura

Hampir terlupa nak ambil. Terima kasih buat Hanis yang sudi bagi award ni. Hanis ni tak pernah jumpa tapi sama2 duk kat Nihon. Tempat kami agak berdekatan jugak satu Tohoku. Blog dia memang best baca, banyak jalan2. :) Terima kasih ye Hanis, harap2 dapat jumpa nanti. *kita duk dekat je kan! heheh.. :D

4 comments:

~ yus ~ said...

Blog As memang menarik. Banyak respi boleh akak tengok..:)

Hanis MY said...

Sama2 kak as...eh dekat ke? ha ah la..akak ada dtg sendai dulu kan? lupa ada member indonesia cerita pasal akak g masjid...kalo gitu jum jumpa hehe...hanis ada amek no contact akak..tak sangka jumpa dlm blog...ada jodoh hehe...

Asmara said...

Kak yus, resepi ut rujukan sendiri nnti. hihi..

Hanis, haah jumpa masa puasa haritu. Rajin jugk kami ke sendai tu kdg pegi design outlet pastu wajib la mkn kt zamzam. :D nnti mesej no hanis eh! meh la dtg yone, boleh jln2 sini. hehe..

Hanis MY said...

okies dah anta msg kalau dpt reply ye kak just nk make sure anta no yg betul..