Tuesday, January 26, 2010

My Baby!

Gambar tiga orang adik beradik masa bayi. Muka sama je kan!

Anak pertama. Nurdayana Batrisya, lahir kat Sheffield, UK. Berat masa keluar 3.4kg.

Anak kedua. Ahmad Haziq, lahir kat Melaka, Mesia. Berat masa keluar 3.85kg.

Anak ketiga. Ahmad Haqem, lahir kat Yonezawa Japan. Berat masa keluar 3.7kg.

Sebab tiga2 over 3kg mama terpaksa c-sect. InsyaAllah ini sahaja buat masa ini. Tak boleh dah nak potong2 perut lagi. Sian kat mama. :)

Dapat juga mama merasa melahirkan anak di tiga negara. Memang berbeza setiap pengalaman melahirkan anak. Alhamdulillah di tiga2 negara mama mendapat layanan yang sangat baik sewaktu di hospital. Syukur tiada sebarang masalah. Cuma di Jepun saja mama x berapa nak paham bahasanya. hehe..

InsyaAllah mama akan cuba mendidik anak-anak mama menjadi orang yg berguna, berjaya dan soleh di masa akan datang. Amin...

6 comments:

emas_juita said...

congrats kak.....aduh pandai betul sorok n tak bukak citer langsung.tup tup dah citer pasal bersalin. pandai bajet dapat anak multicountry yek...hehehe. take care sis!

Zulita Saad said...

Salam.. comelnyer.. nak lari mana lagi kalau dah nama adik beradik.. muka mesti la sama kan??

Anyway jaga diri dan baby baik2 yer..

Asmara said...

Fara, tq. hehe.. mmg plan nak beranak awal. Balik mesia bby dah besar sng sikit org lain jg nanti.

Kak Zulita, tq. dah besar nnti lain sikit muka diorang ni agaknya. Tp yg kecik tu ada rupa abg dia. hehe..

~ yus ~ said...

Yelah As. Sama jer rupa tiga2 yer..hehe. Tp dah besar takdelah nampak serupa echa dgn haziq tu.

Ena's Palace said...

akhirnyer...dpt gakz tgk ank ko yang comey tu as. Nanti ko brthu haziq, adik dia lebih ensem dari dia...hehehehe...

Nampaknyer kak long ticah dia bz la melayan adik² lelaki dia tu ek? Jangan dia sekali join venture dok main perang² kat umah udah ler...

asmara said...

Kak Yus, haah kan dah besar lain2 plak rupanya

Kak Rat, haha.. tu la adik lg putih selang seli la. Kakak baik ooo.. sib baik dpt sulng pmpuan. hihi..