Thursday, August 6, 2009

Selamat sampai

Alhamdulillah dah selamat sampai rumah kul 12 lebih mlm tadi. Mmg penat sungguh 5 hari berjalan nih. Tapi sangat berbaloi cuti2 Jepun kali nih. hehe.. Hari ni je 3 kali mesin basuh berpusing, nasib baik hari panas cepat la kering, dah selamat semua kemas baru boleh start ngadap tenet nih. hihi..

Tadi pun sempat shopping barang dapur, sebelum jalan clearkan stok dalam esbok dulu. Lunch pun masak simple je sebab masih penat, hubby pun gi sekolah lepas lunch. Pasni upload gambar2, byk sgt gambar nih. ;)