Thursday, August 6, 2009

Robot Gundam

Inilah robot Gundam yang papa sangat idam2kan nak tengok. Kene setuju tengok Gundam dulu baru lepas gi Disneyland. hehe..
Dari jarak dekat sikit, citer Gundam ni dah 30 taun dah, kat TV masih tayang lagi animenya. Orang2 mechanical/design/robotik ni mmg minat la ngan robot2 ni. Layan je minat hubby nih. :)
Masa ni Gundam keluar asap dan kepala dia pusing kiri kanan. Orang memang ramai sangat, time cuti la. Hujan2 pun redah je. Mmg ramai la orang nak tengok Gundam ni.
Best jugak hubby cakap x puas, ehek.. Robot ni dibuat sempena 30 tahun Gundam dan dibuat mengikut actual size dlm anime tu, akan berdiri sampai hujung Ogos, pasni kene bukak balik la. Bravo utk org yg cipta robot ni. :)