Thursday, August 6, 2009

Meeting dengan Ros Tokyo

Alhamdulillah, akhirnya bertemu jugak dengan tokey roti ni atau dikenali Ros Onigiri. Sangatlah peramah dan comel orangnya. Memang ada plan nak jumpa alang2 berada di Tokyo. Ros jemput lunch kat rumah, sedap sangat la air tangan Ros ni masak, lagi2 sambal udang dia. huhu.. teringat2 plak nih.

Terima kasih banyak2 untuk Ros dan hubby layan kitaorang best sangat, siap tertinggal hp hubby Ros kejar kat stesyen pastu siap bawak bekal kerepek seaweed lagi. hehe.. Budak2 ni seronok la main, byk mainan plak tu kat rumah Ros tu, rumah pun cantik menghadap sungai nyaman je rasa duk kat beranda tu. InsyaAllah ada kesempatan kita jumpa lagi. Ros kene buat kunjung balas gak ni ke sini plak nanti. hehe...