Wednesday, July 1, 2009

Urabandai National Park

Dah penat berjalan lepak kat tepi tasik pulak. Banyak tasik boleh berhenti, ada juga tasik khas untuk memancing dan menaiki bot.
Berkelah kat sini makan dan solat bawah pokok.
National Park yang sangat luas, tapi kami tak sempat nak explore semua penat nak jalan kaki.
Lepas makan main yer.
Bandai Asahi National Park.
National Park Resort Village.
Tasik yang sangat la besar, tidur bangun balik pun masih lalu kat tasik nih. hihi..
Dari view yang lain, memang kawasan gunung dan ganang saja.
Balik ikut jalan lain sebab mama dan Haziq mabuk nak ikut jalan pegi tadi. Jalan balik ni dari sejam jadik 2 jam perjalanan. Kene pusing tasik dan gunung. Sorry papa mama memang mabuk naik gunung. ;p