Friday, June 5, 2009

Meeting with Junior High School student

Hari ni kitaorg as foreigner diberi peluang untuk beramah mesra dengan high school student nih. Act. sensei nihonggo yg offer untuk membantu diorang buat map in english. Foreigner kat sini tak ramai pun, yang ada kitaorg Mesia, China, India, Vietnam n Korea. Tadi ada 4 org mesia termasuk kitaorg.

Ini my first group, mmg muka jepang diorg ni. English diorg tak terror sangat pun, tp paham jugak la apa yg dicakap. Diorang pun dah siap skrip nak tanya apa, hehe.. kelakar je. siap main game lagik. Batrisya ngan Haziq pun ikut sekali, tu hubby n his group, orang cakap omputih dia bantai cakap jepun jugak ngan budak2 tu, belagak seh.. tau la dah hapal seribu lebih kanji. jeles2 tol..Budak2 jepun ni macam tak penah jumpa budak2 agaknya, setengah diorg tu suka betul ngan Batrisya ngan Haziq. Asyik la kawai2.. (comey). yang belah kanan tu maknya org thai bapaknyer jepun.
Cheezu.. Mana haziq ek? dia dah ngamuk2 nak tido dah. boring le tu sebab xde mainan. tp nasib la sensei2 lain lukiskan dan main mcm2 untuk dia supaya x kaco mama. Dalam sejam jugaklah beramah mesra ngan diorang, dapat tukar 3 group je. Agaknya sebab Haziq tu dah nangis2 terpaksalah habis awal kot. heheh..

3 comments:

~ yus ~ said...

seronok juga ada aktiviti macam nih ekk.

As! Tengok gambar yang last tu, budak2 Jepun tu pakai tracksuit, teringat cerita Moero Attack...hihihi

Asmara said...

tu la kak, mula2 mcm malas je, tp ingat boleh gak jumpa2 org tu yg pegi. dah le kita satu2nya 'makcik' foreigner yg ada kat sini. hehe..

kita duk sini mmg survive giler kak. nak beli brg mmg carik sendiri xde sape yg tolong tunjuk2 kat ne. nasib le pakcik kery ni ada, surfing internet pastu pepandai la carik sendiri. hehe..

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,