![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuDsDerlnQl7C7nX3ZD6f8xcHkEFuNMuCjZMhlO5v9Pup7FeR4gRaJx2mTtlcHlYG5XYCfUXjBPeA6aGSFxkF_Cc56nyt2xkihcy9ESEyoHLT8TxjJ8CI6ghdzd3zYkWTG0qKPpw72Rz09/s320/IMAGE_483.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj92qSD6ueuDz-Ap_vBqh9hlYbBUOYOt5CyonCQFbPqnalOaGyUgUqyxBbILCRXtSdxyozH51KpSs22A9GQvUrL33W3Rqdk0uN_A69XqI6hG21RTRuXgIr2k8kXtraLTG2qoSJ9UDvofKtk/s320/IMAGE_479.jpg)
Bahan-bahan
2 bungkus biskut tiramisu/finger
250g cream cheese
200g whipping cream
1/2 cawan gula halus
1 cawan air nescafe (xde gula)
serbuk coco untuk hiasan
Cara-cara,
Campurkan cream cheese, whipping cream dan gula.
Pukul hingga kembang dan sebati.
Celupkan biskut (sebungkus) dalam air nescafe.
Susunkan biskut dalam bekas.
Tuang separuh adunan cream.
Buat lapisan kedua pulak.
Susun biskut (celup nescafe) dan tuang cream hingga habis.
Taburkan serbuk koko.
Simpan dalam peti ais sampai keras sikit.
Sedia untuk dimakan. ;)
![](http://1.bp.blogspot.com/-ua3zBHIC66E/TkJE2j0u-JI/AAAAAAAAB3o/MU9vVYXWs14/s1600/al-sign.png)
No comments:
Post a Comment