Monday, May 25, 2009

Taman lagi..

Weekend kalau tak jalan mmg tak sah la kan. hehe..Kali ni main kat taman dekat rumah je. Baru je terperasan ada taman kat kawasan rumah ni. Tp x la dekat sangat kene drive jugak la. eh tp dalam byk2 taman yg ini paling dekat kot.
Banyak jugak permainan kat sini, seronok je budak2 ni dapat main2.
Gigih Haziq memanjat, tinggi tu cube tu.
Cuaca dah panas dah sekarang, mmg seronok main2 kat luar, Oh, jumpa benda nih, Soba(mee) dalam tin. Senang betul japanese ni makan, masuk duit kuar makanan tin panas2 lagi. Diorg ni mmg makan express je, kalo pegi conv. store tu mcm2 express food, makan mcm tu je atau boleh panaskan kat situ. Kat mesia mee segera je yg express.. heheh..