Tuesday, May 26, 2009

Sushi lagi..

Buat untuk Batrisya je, ada lebihan nasi sikit terus buat sushi dan onigiri. Batrisya memang minat sangat makan onigiri. Onigiri dapat buat satu je tu pun dia dah makan dulu. Potong2 je sushi ni habis dia makan sorang. Haziq tak pandai makan lagi sebab kalo bagi dia pegang siap la satu rumah ber'sushi'. Untuk haziq kene potong lagi kecik2 letak dlm mangkuk, tp dah macam makan nasik dgn lauk je. hehe..

4 comments:

reen said...

uuiiihhh..sushi..selalu makan kat sushi king kat MP...pasni blk msia leh cuba "sushi As"

fara-k said...

as i kalau buat sushi mesti tak kemas macam ni...gulung2, tapi die tak lekat sangat...last2, i buat sashimi je..hahah.senang, potong2 je

As said...

Reen: boleh aja,nanti weekend boleh dtg makan. hehe.. (ye ye aaa je nih, ntah2 balik mesia makan luar jugak, huhu..)

K. Fara: Sashimi pun boleh jugak, tp suka masak sikit ikan tu. Pakai beras jepun confirm lekat kak. hehe..

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,