Saturday, May 9, 2009

Hari ketiga: Jalan2 Gifu

Jam 10 pagi bertolak dari rumah Anas/Myra pergi ke Taman Bunga Nabanano Sato kat area Mie. Kene beli tiket gak nak masuk sorang dewasa 1500 yen. Mahal tu.. tapi puas hati gak la.
Layan gambar je la. Gambar byk sangat nak letak kat picasa ada problem plak, maleh nak tunggu2. Nasib le gambar ni penuh2 kat blog aku nih. hehe..
Myra, Dayah dan Wawa.
Bagi ikan koi makan.
Pembaca map. Nak gi mana lepas ni ye?
Pemandangan mmg cantik kat sini. Sebab kiri kanan bunga aje.
Haziq posing.
Haziq lagi..

Tulip dah nak layu, tp bunga lain segar lagi.

Budak Jepun ni berenti sebab nak main ngan Haziq. Ntah apa Haziq tu carik kat pasir tu.
Mama cheese..
Batrisya dengan best friend dia. Najiha@kakak anak Anas/Myra. Budak dua orang ni berjalan berpimpin tangan jer.. best agaknya dapat kawan.
Masa terpisah kat dlm taman tu muka masing2 monyok je. Tapi jumpa balik jalan sesama seronok tak ingat dunia dua org nih.




Couple yg comel*montel sebab makan jer kejenya.. hahaha.. (2 bulan duk rumah makan tido je..)


Lama jugak lepak kat taman ni. Dekat kul 4 baru keluar balik semula ke Gifu. Perjalanan lebih kurang sejam dari Gifu. Puas hati tamannya mmg cantik. Gambarnya byk, gambar kengkawan yg lain takde plak ek. Nanti carik2 kat web diaorg kalo ada.Jumpa jugak gambar reramai ni. Anas, Myra, kitaorg, Dayah, Bud, Ayu, Yusmady dan Kak Yati.