Friday, April 10, 2009

Pasta Bake

Time petang je perut lapar, terfikir2 apa la nak try masak lagi. Teringin plak nak makan western food, pastu ada lebihan pasta kat rumah. Apalagi teruskan projek masak pasta plak. Buat simple je mcm buat sos spegheti biasa cuma letak sos putih pastu bakar.
Act. sos putihnya kurang (1st time buat) dan cheese nak lebur kat atas takde, pakai parmesan cheese ngan lada hitam je tabur2 je kat atas tu. Rasa tetap sodap. Budak 2 orang ni mmg suka sangat bertambah2 makannye. Cheese cake semalam tu diorg tak suka sgt, papa yg menghabiskan. hehehe...

note: resepi biasanya cilok sana cilok sini tengok bahan apa yg ada kat rumah. Cukup bahan basic jadiklah. hihi..