Wah jadik blog resepi plak ni kang. Hehe tapi tak sebab posting benda2 yang first time buat jer. Kek yang ni senang je buatnya. Bahan pun tak banyak. Guna gula hangus letak air dan marjerin pastu masuk kat dalam bancuhan telor yang di whisk, susu pekat manis, tepung dan soda bikarbonat sikit. Ikut kat my resepi tu kene peram 2 jam. Tapi aku peram sejam je kes tak sabor nak makan le.
ehem.. menjadik jugak sarangnya tu. Rasa sedap ooo kalah kuih makcik bubur bawah pokok kat tmn tasik utama tu. Kek ni mmg faveret sangat la, kalau nampak mesti nak beli punya. Tak sangka berjaya jugak percubaan nak wat kek nih. Tahniah utk diriku sendirik. hihi...
3 comments:
amboi as,nampaknya leh buat bisnes makan dah nie...lps ni IPTK dah leh order kat as jer..hehehe
Betul tu..balik Malaysia nanti kita buat makan2 As aku nak order kek gula hangus ngan cheese cake
cik yam
wah2 siap nak order gitu. hehe.. duk obersi ni la kene tajamkan skill memasak. balik mesia jadik rakyat biasa beli kat luar jugak. korang study rerajin kat sana tu. kalau dekat boleh i tolong masak2kan. hehe..
Post a Comment