Wednesday, March 18, 2009

Baseball Games

Waa.. tiba2 fanatik plak tengok baseball nih. Sekarang tengah world games, tengok Japan team mmg best. Mesia takde dalam senarai ye kawan2. Aku ni baru le tau pasal baseball ni. Selama ni mmg tak tau la rules dia macamana. (tau main roundes je kat sek rendah dulu) Setelah diterangkan oleh prof serba tau kat rumah ni baru le paham macamana cara permainannya. Maklum la kat mesia balik2 badminton, bolasepak je.. hihi..
Antara sebab aku suka sebab mamat kat atas nih (kapten), hihi.. stylo giler...

Yang ni pun sama gaks.. ahaks..

Players Japan mmg telah ditrain sejak dari sekolah lagi. Kat sini kalo perlawanan antara High School pun dibuat live. Pemberi semangat la budak2 yang terror sukan mengembangkan bakat. Lepas sekolah terus jadik pro. Sekarang Japan dah menang 2 kali, kene menang ngan Korea plak utk semi final. Tunggu esok nak tau keputusan. Tahun 2006 Japan winner, harap2 dpt kekal la kejuaraan. ;)