Thursday, December 4, 2008

Exam..

Phew... semalam exam esok pun exam. Nak tau exam apa? Ha.. ni la exam utk naik gaji atau pangkat *tp pangkat utk aku lama lagi la. Ini kali kedua aku amik exam nih. Soalan mmg senang giler la kalo baca buku, kalo tak baca jadik mcm aku ler ngulang lagi tiap tahun. hehe.. tapi first time amik aku dah lepas utk naik pangkat, kira kali ni amik utk naik gaji la pulak. Jgn turun gred sudah. Kat sini ramai sangat yg amik kali ke berapa ntah. Ada yg aku tau dah 5 kali amik x dpt2 lagi Aras IV tu. Tak kisahlah dapat ke tak, at least mencuba. Doakan aku dpt jawab dengan baik utk exam esok.
* Papa thank you so much, I LOVE U..

5 comments:

~ yus ~ said...

Good Luck As!!

Effyliani's Life said...

Good luck as ... boleh punya ... org dh lama lulus PT1 dpt naik gaji lama dh ... tp nak naik pangkat lama lagi coz ikut 'seniority'. PT2 je dh ulang paper umum 3 kali...hehehehe

Asmara said...

terror la su-e. ye la nak naik pangkat tu mmg kene ikut senority. kalo ikut turn mmg laammbaaat lagi.. huhu.. kita asyik lupa je nak isi borang amik exam, tengok2 dah lepas. act. sini setaun tu 2x exam.

Effyliani's Life said...

heheeh xteror lah ... rezeki namanyer ... skrg ni dh dlm list calon simpanan EO ... al hamdulillah ... kalau ada rezeki dptlah jawatan tu sebelum tamat tempoh simpanan dlm setahun nie ..

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,