Tuesday, December 2, 2008

Bulan tersenyum.. :)

Subhanallah.. Malam tadi aku keluar rumah ambil brg dlm kete. Pastu terpandang atas WOW! Subhanallah terperanjat aku tengok bulan tu tersenyum padaku. Apalagi terus masuk dalam amik camera. Tp apakan daya cameraku x dapek nak amik gambar yg clear. Try guna scene night mcm ini la rupanya.
Yg ni first trial, dpt amik tp tak berapa clear. x berani nak duk lama2 kat luar. 2/3 x amik terus masuk dlm. Pastu tadi baca paper oh rupanya masuk berita jugak. ingat org x perasan. then my fren pun ada ckp kuar tv3 dlm buletin utama. oh okey...

3 comments:

Effyliani's Life said...

Subhanallah ... mmg menarik bulan tu... tp org xberkesempatan tengok. member org call dr seremban suruh kuar tengok ... tp apakan daya ... kedudukan balkoni ku terlindung ... jd xdpt tengok ... huhuhu ... time tu pulak dh pakai baju tido .. malasnya nk kuar

~ yus ~ said...

as, kak yus pun ada amik beberapa keping gambar bulan tersenyum tuh. Tak berapa clear gak, lom sempat nak transfer ke pc..:D

Effyliani's Life said...

kepada kak yus ... upload ler kt blog akak .. nnt les saya ctrl+s utk diri sendiri. neway saya su-e kwn as.