Thursday, November 27, 2008

Sunyi dan sepi...

Dua tiga hari ni suasana mmg sunyi dan sepi. Kalo sebelum ni ada je org lalu lalang, naik turun tangga, bunyi bising org bercakap tapi sekarang ni sejam payah sekali org lalu. heheh.. Nasib baik ada tv dan 3/4 orang officemate masih ada. dan yg aku paling suka PARKING kosong. lega dpt letak kete dekat2. Tapi ini pun untuk sementara, x lama lagi kami pun akan berpindah mybe middle december. Kat sana plak katanya parkir limited. hmm... sape cepat dia dpt duk depan la.

Musim hujan dah sekarang. Petang je ujan, aku amat takut nak drive dlm keadaan hujan lebat lagi2 kat highway. Biasa pecut 120kmj tapi kene kurangkan jd 90kmj itupun dah rasa laju dah. Lagi tension bila kene follow lori ke, rasa melayang2 jer dibuatnyer. Lagi satu yg tak berkenan suka sangat kete2 ni pasang hazard light nak potong pun rasa was2 je. yg heran duk plak kat line kanan tp bwk slow..isk bako darah je. Tp saya sentiasa berdoa perjalanan saya dilindungiNya. Amin.

1 comment:

Me said...

bawak kereta baik2..abg doakan selamat sokmo bawak kerete