Monday, October 13, 2008

Putrajaya/Viper..


Hari ni first time bangun pepagi gi office. heh.. actually ari ni ada appointment kat JPN Putrajaya. Nak settlekan surat beranak Batrisya. Driver tunggu jam 7 pagi kat office so apalagi pecut la.. kul 6.17am kuar rumah sampai office kul 6:45 naik office sekejap sebab amik dokumen yg tertinggal kat drawer. 7 tepat kete jalan, pegi ngan jaja yg bagusnya dia bagi kete waja baru selesa la tak panas sgt dari naik wira tu.. hehee. Urusan kat JPN sekejap jer settle kat tmpat warganegara tu tak ramai orang.

Nih borang W tica yg buat duplicate..

Pastu ada masa apalagi jadik jer kitaorg round sedas kat Alamanda tuh.. Sempat gak sambar 2 helai baju. Beli sweater belon tuk Batrisya, Haziqnya takde size kebetulan tgh sale 50% dari ratusan tinggal puluhan. Oklah tu..! Tica je byk baju.. takpe pasni carik Haziqnyer lak.. heh..baju anak jer banyak mamanyer belum beli lagi. Tadi dpt gak selai baju, jadiklah...

Ticanyer gak..

Balik singgah makan, patut ler bersin pepagi ada org belanja makan tgh tadi. Jumpa si bai tak pasal2 jer kawan dia byrkan utk kitaorg. Rezeki.. hah pastu rezeki si bai plak. tetiba jer terbeli viper dia jual RM31 viper silikon. boleh la try kalo pakai viper getah asyik kene tukar sokmo..

Ok times up..

2 comments:

~ yus ~ said...

as....sorrylah tak sempat hari tuh jawab email pasal link blog. Nampak gaya dah pandai tuh ekk..

Kenapa sampai ke JPN putrajaya, tuh utk apa, utk pasport ke Jepun ker?

Asmara said...

buat duplicate surat beranak la kak. jepun nak yg original, bukan apa takut ilang.