Thursday, October 16, 2008

Happy 4th Birthday Nurdayana Batrisya..

Selamat menyambut ulangtahun ke 4 anakku Nurdayana Batrisya. Batrisya lahir pada 15 Oktober 2004 bersamaan 1 Ramadhan 1425 tepat jam 10:20 am bertempat di Royal Hallamshire Hospital, Sheffield UK secara ceaserean. Uish.. mmg mencabar tica nih.. Induce 11 malam keluarnya 10 pagi esoknyer. Rasa sakit nak bersalin mmg tak rasa la. tp masa induce tu baru ler rasa. Masa Haziq mmg tak rasa langsung sebab terus set date ceaser. Lepas tu sebulan kene ganti posenyer. Nasib le ganti winter time tak ler rasa lapo sgt.. hehe..
Beli cake favorite dia (fav mama sebenarnya hehe...) Choc Indulgence from Secret Recipe. Mmg tu jer cake yg sedap dimkn kat SR tu. Pastu belikan kFc original yg dia pun mmg suka. Act. tica demam time birth dia tu yg muka semacam je tu. Pagi tu dah makan ubat, mlm pun panas lagi, mkn ubat baru aktif balik. Danish pun demam, sofea mcm baru nak kene. Sejak cousin dia dtg main tak ingat hari. Kul 2 pagi baru masuk tido budak2 nih. Hari ni tinggal dia berdua je.. cousinnyer dah balik shah alam. Sian plak main berdua jer..
Nih hadiah dari papa yang jauh di Jepang sana. Sampai hari birth dia.. tapi tica tak faham nih hadiah papa. Beli online kat mesia jer.. hehe.. tuh papa kat laptop. Tiap malam ngadap.. heheh... we miss u a lot papa...