Sunday, May 27, 2012

Shanghai, China

Alhamdulillah papa dah selamat tiba pagi tadi. Lega mama setelah seminggu kene tinggal dengan anak2 tersayang ni. Muka masing2 baru bangun tidur, gembira semua dapat jumpa papa. Beberapa hari ni asyik tengok kat komputer je. Lagi gembira dapat angry birds made in China. hehe..
Untuk catatan tarikh perjalanan dari 21 May - 27 May 2012. :-)

*Hari ni dapat iphone baru, iphone lama camera tak berfungsi, pergi apple store nak check je,  terus ditukar yang baru tapi model sama, free je sebab masih ada warranty. Nasib baik dah backup semua data kat itunes. Iphone ke-3 tahun ke-3. ;-)

5 comments:

kasihredha said...

ingatkan dari Asakusa ke shanghai..rupa2nya cik abe hok gi sano :)

Lady Lavender said...

coemy2 semua model angrybirds :-)

LydSunshine said...

Outstation ke abah mereka. Setianya As dengan iPhone. Hehehe.

Anonymous said...

haziq mmg rupa anak malaysia btol.. gelap je. Tica x rupa anak UK. Haqem ada rupa anak japan.

Kamalia said...

aritu lupa nak tya,rupanya papa pi shanghai yek..kamil lagi 2minggu pun xdo..pitamla seminggu jga ank sensorang..hukhuk