Monday, July 25, 2011

Jadual sudah berubah.. (oisyii.. toppo!)

Cuti dah bermula, jadual pun kene ubah, tak boleh nak lekat lama2 depan pc. Minggu ni nampaknya akan bz. Start puasa minggu depan banyak la masa tu nanti. Sebelum puasa meh layan makanan2 ringan. hehe..
Peminat green tea\ocha, jemput la rasa perisa baru biskut toppo nih. Biasanya makan yang perisa coklat atau cheese tu. Tapi yang cheese tu dah lama tak nampak. sudah habis tempoh percubaan kot! Ini special edition, harga pun naik beberapa sen. tapi sizenya lebih besar.
Sedap2 dan sedap! aii peminat green tea, tak kira apa saja yg dibuat menggunakan green tea akan dimakan dengan penuh kenikmatan. hehe.. aiskrim dan matcha miruku dia mmg sedap! Ayu anda dicadangkan untuk mencuba ni. :D

16 comments:

Kamalia said...

Haha..Sy pun suke toppo..kak,cuti ni g mn?aritu call nk tye tgh pantang ni bole mkn sushi x?pastu,bila akk call blik tipon sy ksmil trbwk g ken9..eh,nape sy xmsg akk trus je kan?huhu..sengal melanda diriku..:)

Afikah Aziz said...

kt mesia xde ke ehehe :p

Hanis MY said...

eh mcm bestnyaaaa nak cubalah nanti... tapi bila sampai supa je mesti lupa haha...

kak as smalam ada call ke? ke anak2 akak men hp?

Jue said...

wah..nmpak mcm sgt sedap..nk usha2 kat supa sinila..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

1st time tgk ni k.as
kena carik gak nanty
jual kat supa2 yg besa ka???

cik fadh said...

salam kak asmara . cik fadh dr UTeM da ade try resipi choco mousess brownies akak . sedappp kak kek tu . thanx 4 da resipi . ade buat entry pasal kek ni kt sini ;

http://tibit2babyboom.blogspot.com/2011/07/mari-belajar-buta-kek-dengan-cikgu-fadh.html

Asmara said...

Kam! hwaa.. ada berita sedih! ehongku berenang kat lautan semalam. x tau la tgh keringkan. sushi boleh je mkn, tp ada cuka gitu kan. dah sebulan nnti ok kot. nnti roger guna fb la eh. ;)

Afikah, hehe.. tak pasti plak dik. ce carik kot2 ada. biasa jusco atau 7e ada sikit2 makann ringan dr jepun.

Asmara said...

Hanis, isk bdk2 ni la kot. tp pasni takde la. cedih..

Jue, sila2. cuba jgn tak cuba. :D

Asmara said...

Ayu, ada kot kat kombini. rasa ni special edition. sampul dia pun cantik sikit. harga dia 180yen tak silap. ;)

CikFadh, wah bagus2. sedap kan! thanks ye, resepi tu pun google org punya. heheh..

Hanis MY said...

Kak as! lautan jepun??? g mana? niigata ke? syoknyaaa tak sbr nk baca update dr kak as...

Amie said...

sesekali layan makan2 ringan tentu sedapkan!...krak kruk krak krukkk

cik fadh said...

kak asmara : haha xde keciknyer kak, besar dah . bile akak balik mlaysia ? akak pown s/u kt UTeM kan ?

Kamalia said...

biar betul tipon tu berenang skali?tula,mndi laut xigt sy..ekeke
okla..nnt msg kat fb jela ek.oh,sib baik aritu xjd mkn,last2 sy g mkn tabehodai(betul ke spelling ni)kat kedai mamak nih..

Asmara said...

Hanis, gi tsuroka, tp balik ikut niigata jugak. ikut bdk2 sini mandi laut. tp x sempat kot nk buat entry lg, gambar taki haritu pun tak sempat nak masuk lagi. hihi..

K Amie, hehe.. tu la nnti dah puasa, tak sempat nak makan. :D

Kam! tu la sabo je la. ha betul la tu makan tak hingat. hehe.. best la kat sana ada gak tabehodai tu.
*eh pagi tadi rasa jishin kuat tak! akk ingat dah mcm 11 mac haritu, katil bergegar kemain kuat, takut betul, sib baik tak lama. huhu...

アヌム ちゃん said...

suka jgk toppo ni..tp yg green tea x penah rasa lagi.heeee

Juwita Jamaludin said...

as.. sedap ni anak2 ita pun suka toppo... iphone ke as berenang sekali tu As.. moga sembuh cepat..