Friday, August 6, 2010

Iklan

Setelah sekian lama duk ushar2 iklan nuffnang ni. Baru kali ni la tergerak hati nak cuba register. huhu.. tapi blog x ramai traffic entah ada sen ke tak. Tapi xpe la sekadar mencuba, free je pun register ni ha. My readers pun semua kawan2 yang kenal je. Saya agak malu nak memperkenalkan diri kat blogger2 terkenal yang lain. Diam2 wat blog syok sendiri sudah. hehe... Suka2 je nak tulis tentang kehidupan hari2. Harap2 blogspot ni dapat bertahan la, dan boleh dibuka sampai anak2 besar, boleh tengok balik memory dulu2. Lagi2 pengalaman duk negara orang ni. Kat mana lagi nak catit kalau tak kat kat diary yg mudah ni kan! hehe...

2 comments:

~ yus ~ said...

hehe..join nuffnang juga yer As. Akak pun join dah setahun lebih, duit terkumpul baru ada 32 hinggit..hihi. Mcm As kata, saja2 kan...sampai gak nnti ke angka 50 hinggit tu kan..

Asmara said...

Kak yus, hehe.. setahun lebih 32 ye. haha.. kitenyer x tahu la. Iye la saja2 je kan, ada rezeki tu dpt la sesen dua. heheh..