Sunday, March 7, 2010

Haziq daftar sekolah

Sabtu lepas Haziq testing masuk kelas selama sejam. Atas tu masa perkenalkan student. Haziq masuk kelas paling muda umur 3 tahun, sama sekolah dengan Batrisya. Kakak jadi senior Haziq jadik junior. Sesi persekolahan bermula 9 April nanti.
Papa dengan Batrisya je yang pegi masa ni, memang tak terkawal Haziq ni papa kata. Hyper sangat budaknya. Dia dah habis explore semua benda kat sekolah tu, tengok budak2 yg sebaya dia duduk je ngan mak ayah, harap2 sensei dapat la kawal sikit Haziq ni. huhu.. tapi tengok sensei jepun ni mmg sangat la baik dgn student.
Uniform sekolah yang wajib ada, Alhamdulillah dapat pinjam uniform dan beg sekolah, macam beg dan barang2 lain tu kene beli sendiri jugak. Banyak sangat accessories kene ada. Yuran pun 'mang' jugak kene bayar. Tp nasib baik jugaklah dapat pengurangan. Harap2 Haziq happy dapat sekolah. Dia memang nak sangat berkawan dengan orang. risau jugak org x nak kawan dgn dia, hehe..
Inilah muka budak yang nak gi sekolah, hisap botol lagi. Mama lak ada rasa berdebar, macamana la sekolah nanti, dah biasa duduk ngan mama, takut nangis cari mama, tapi lama2 mesti dah biasa ni nanti. Moga Haziq menjadi lebih baik bila sekolah nanti. :)

4 comments:

emas_juita said...

kak, saye pon terpikir canela boyfriend kecik saye ni kat sekolah yek.musti cikgu Jepun rase nak geget2 je dier yg cheeky tu.

Idayu said...

ala..comeinya haziq isap botol. wah, mesti x sabo nk pgi sek ek..pas nih best la mama duk umh, xde org kacau:)

Kamalia said...

ala..haziq pun sama ngn amni..msh isap botol g..amni siap pakai diapers lagi.:p..berdebarkan kak ank nk msuk skolah..:p

Asmara said...

Fara, hahah.. tu la risau tol akak camne le gayanye nanti kat sekolah tu.

Kak Ayu, tu yang x sabar nak soh dia sekolah, aman sikit mamanyer. hehe.. ni dok kacau baby je kejenya. huhu..

Kamalia, hehe.. sama la diaper 24 jam lagi ni. nak soh gi toilet sendiri sian jugak sejuk2 ni.