Thursday, September 17, 2009

Yeay! Dapat kad Raya!

Bestnya hari nih!! gumbira rasa dihati.. Dapat 4 keping kad raya yang dipos! ehek.. bukan kad alam maya ye pokcik aussiee! Nak baca ni kene ikut turutan plak tu.
Kad ni dari my best friend kat melaka nun.. tersengih2 je bila baca kad diorang nih.
Paling besar ni siap ada CD lagu raya. x test lagi ni boleh pakai ke idak.
hahaha... gile kentang la baca citer diorang nih.
Ini dari Fatehah. adoi tulisan kalah tulisan doktor. hahaa.. i'am happy...
Dari Jaja comel, kalo duk ngan dia nih kalo x vibrate badan x sah la. suka suka... :p
Ini dari kak ratna, kak pitam jap orang baca kad akak nih. poning pala makcik eh! hahah.. tapi mmg best lawak sungguh ayat2 diorang nih. mmg pengubat rindu la kat korang.

Lama x gelak2 ngan diorang nih. Best sangat la korang, ingat gak kat ai yg jauh di mata dekat di hati nih. Sangat2 appreciate la usaha korang buat kad ni, siap pegi library awam lagi nak karang kad untuk ai nih. muaahahah.. salam rindu untuk korang jugak. taun depan bagi lagik tau!! Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin untuk korang!!

5 comments:

Intanaziela said...

Salam aidil fitri buat Asmara dan family...

NorNaza said...

wah As, masih dapat kad raye yg dipos..memang respek la kenkawan as tu

Ena's Palace said...

wahahahahahahaha....kad yg ditunggu da tiba yek...mesti vibrator badan ko makin laju ek! Amacam sronok x ngan kad kiteorg?

As said...

Intan, salam aidilfitri untuk Intan sekeluarga. :)

Kak Nor, mmg best sangat dpt kad dari kengkawan, lagi best tulis kemain panjang lagi. hehe...

Asmara said...

Kak Rat!! kak best giler la, sib baik x banjir rumah ni ha. heheh.. taun depan nak lagi tau! hahahaa...