Tuesday, July 28, 2009

Jamuan untuk rakan2

Sempena kelas dah habis, kami menjemput sensei dan rakan2 kelas lunch kat rumah Sabtu lepas. Diorang ni asyik tanya la masakan Mesia, so kene la buat. Masak simple je yang penting buat kari mesia.
Suka sangat la diorg, oisyii.. aje la. Sensei siap mintak nak bungkus bawak balik, layan je. Lagi satu diaorg suka makan karipap, sib baik buat banyak. hehe.. Dessert yang x nampak, tembikai dan dadih. Memang x sempat nak amik gambar dadih ni. Bawak dari Mesia, letak buah peach. Padahal buat banyak giler, satu bekas pun x sempat nak gambar. hehe..

Act. ahad pulak kitaorg jemput satu family indonesia dtg lunch jugak. Husband mmg duk sini, tengah cuti sekolah ni wifenya datang dengan anak2. Kali ni pun xde gambar, masak simple jugak la, sup daging, sambal ikan dan lain2. Bz jugak tiap weekend nih. Tapi saya suka...:))