Thursday, July 30, 2009

Cheese Sponge Cake

Ini terlampau rajin 2 kali dah buat dalam masa 3 hari. Yang ini first time buat untuk rakan2 kelas nihonggo yg lagi satu. Sempena last class gak buat nih. Tak berapa nak naik, tp rasa sedap je. Classmate pun cakap oisyiii... hihi..
Ok yang ni petang tadi buat dengan budak2 mesia sini. Wah! hari ni meriah sungguh kat rumah. Budak2 ni dah habis exam, lepak kat sini main ngan Haziq dan Batrisya, sempat breakfast, lunch ngan hightea kat rumah. Best la melayan diaorang ni. Diaorang dah start cuti sem. Yang pasti semua balik Mesia raya ni. tinggalkan kitaorg je raya sefamily kat sini dengan 2 org yg x balik... huhu.. cedihnye..

Yeay, tadi tengok hanabi best sangat. Esok la upload gambar. :)