Friday, February 6, 2009

Jamuan for us...

Syukur Alhamdulillah, murah rezeki hari ini. Hehe.. tak ku sangka rakan2 sejabatan telah mengadakan satu jamuan perpisahan buat aku dan Dilla. Actually Dilla yang akan berhenti aku cuma cuti jer... hehe. tapi i know sebab lepas ni kalo balik x pasti aku dpt duk office tu lagi ke tak. Anyway terima kasih tak terhingga sangat2 pada rakan2 sejabatan yg mengingati aku walaupun tak sama office tp sama floor dan sama jabatan. Aku rasa aku dok situ mcm menumpang jer maklum la pihak mngment tau aku nak ctg so diletakkan aku kat situ sementara. Watever la yg penting diorg semua baik2 belaka n im happy to knowing them. Ok apa yg berlaku tadi ek?.....

Pergh... konon2 nak letak gmbar ni last tp maleh nak adjust. Mmg faveret aku ler nih, tp tak sempat nak amik gmbar masa cake tu tengah cantik lg, dah kene potong baru dpt amik. Thanks a lot to En. Erwan n En. Din yg sponsor sec. recipe nih...

Nih minuman dan kuih muih. Act. kitaorg makn kat tepi beranda, sambil makan angin sepoi2 bahasa meniup kami2 di atas bangunan kayangan nih. hehe...
Ini Rojak special mak Aryanti yg buat. First time aku mkn rojak dengan sambal cili . Sirius.. sebab kalo nama rojak mesti makan ngan sambal kacang rite? tapi mmg yummielicious...
Oh!! inilah permintaanku!! Sambal Jawa kak Aida! paling glamor kat jabatan nih. hihi.. Act. aku request nak soh wat sambal jawa nih next week. boleh pulak k aida wat kezutan hari ni.. wah.. appreciate sesangat nih...mmg sodap u..
Antara barisan menu yg ada, ayam golek En. Mok, sambal sotong, rendang ayam, beehoon sup dan lain2. Tak ingat siapa yg bawak lagi...hihi..

And last cenderahati jabatan kepada kami. Gambar reramai tak dapek nak amik so sebelum dan selepas majlis baru dpt amik gambar, maunyer tak makan jer kejenyer.. hahaha....

Terima kasih...

3 comments:

Ena's Palace said...

wah..mknan tu wat aku terliur ar.

serinditrimba said...

Ha ha..

Ha... ha ...

Kenyang mulut pun diam kan???

payazal said...

kak as..
bila g jepang..

peace not war