Thursday, January 15, 2009

I am watching..The Cave of the Golden Rose

Perasan x gambar siapa tu? kalau korang baya2 aku atau atas aku sikit mesti kenal watak dlm citer nih. Dolu2 masa sekolah mmg femes giler la citer ni pasal hero ngan heroinnyer x kelip mata memandang. sampai sibuk giler cari video citer ni, tp x jumpa beb! aku penah jumpa kat ebay bid dvd nih n i'am won, tp frust betul rupa satu episod jer! aku contact balik seller tu dia kata nanti copy episod lain. tp maleh la mamat tu duk kat glasgow. harge plak x bleh nak kurang masa tu. And now aku tengok kat youtube ajer la, tp penat sikit la dgn buffer lagi, akhirnya tercapai gak la cita2 aku nak tengok balik citer nih. hehe...

N i found heroinnyer dah tua x brapa cantik sgt mcm dlm citer nih, sama gak heronyer yg penah menjadi pojaan hatiku.. hahaha.. eh ada dua tau hero.. oklah kalo korang penah tengok korang carik sendiri lah hihi.. oh my Fantaghiro.. oh my Tarabas.. oh my Ramualdo..

3 comments:

~ yus ~ said...

as citer apa nih? Fantaghiro ker? Mcm pernah tgk, tp ingat lupa2...

Asmara said...

Haah la kak. hihi penah tengok eh. lama sangat dah kalo ada anak dah form 4 dah budak tu. hehe..

Lupin the 3rd said...

Sebenarnye hero dia ada 3 org.....*rahsia*