Wednesday, November 12, 2008

Treatment gigi..

Lunch hour tadi pegi jumpa Dentist. Gigiku sakit lama dah. Cuma kdg2 je rasa sakit tu datang tu pun kalo minum ais atau termakan benda keras. Act. last sekali pegi treatment gigi 5 yrs ago. Masa preggy ada la cuma tampal sikit jer. Firstly dentist tu ckp semua ok takde masalah, pastu britau la psl ngilu bila kene ais baru dia tau whats the problem. Heheh pastu tau dia wat per.. pegi matikan akar gigi yg sakit tu. It cost me RM350. Heh.. mmg dah agak so dah stanby RM400. Okeyla bleh claim 300 je not to worry.. heheh.. so pasni ada 2 appointment lagi. Kejap je treatment dia x sampai 1/2 hours pun. Tapi nih xbley chew lebih sgt kene jaga oo.. tiba2 rasa mcm dah semakin tua plak.. huhu..

2 comments:

~ yus ~ said...

RM350 ker as..adusss mahal gak ekk

Asmara said...

mmg kak mahal sebab dia buang akar gigi. sakit oo..(kdg2)