Monday, October 6, 2008

Selamat Hari Raya..

Salam Aidilfitri..

Dah seminggu bercuti mmg malas nak masuk office.. rasa nak terus cuti jer.. hehe.. Hubby dah selamat sampai ke Jepang. Dah sejuk kat sana. Taun ni turn raya Pahang. Dpt la 3 hari kat sana. pastu balik Muar.. tak sempat nak beraya sgt.. sibuk mengemas barang.

Aku geram betol ngan stremix nih.. dah 10 hari line tak dpt2 lagi. byk kali call rupanya semua sibuk cuti raya.. sabor jer la. hari ni dia kata baru on line kat muar tu.. hmm.. harap2 ok la.. diorang janji 3 hari jer transfer line tu. aku kene mintak rebet nih.. takkan nak bayar full gak. pakai 1315 tu lembap sangat, masuk YM tak boleh nak view gambar. Sian tica nak tengok papa dia. papa jer nampak muka kitaorg.. hmm syahdu betul.. kene buat2 sibuk nih supaya tak teringat sangat..

Taun ni x dpt la pegi rumah terbuka kawan2.. dah duk jauh, bercinta la kalo nak pegi.. Anyway Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..