Wednesday, March 26, 2008

News....

Lama tak update. aku mmg mcm ni. mmg malas sikit kalo benda2 yg kureng diminati. Actually banyak jugak benda yang berlaku sebenarnya nak citer tapi takde mood nak menaip. Suasana politik semakin reda, af6, jalan2.

Aku baru jer balik kursus di Kelantan. A sweet memory there.. because aku ni mmg giler shopping..hehe.. mmg best menghabiskan duit yg ada. tapi mmg worth it la beli kain kat sana. semua harga half price berbanding ngan sini. Aku plak jenis yg tak berapa suka plak amik gambar. tapi sorang kakak ni mmg bagus, dia betul2 buat lawatan sambil belajar di Kelantan. nanti senang2 aku sharekan gambar2 ngan dia kat sana. daa..