Wednesday, March 5, 2008

keje..

Bos takde mmg best, keje pun kureng..yg tak best kene stay je kat office. Anyway balik nak pegi shopping, nappies Batrisya dah habis.. xpe tengok tesco ada sale nih, boleh borong lebih sikit. Sepatutnya dah tak payah pakai nappies tapi dia tak nak pegi toilet.. hrmm camner yerk?

Hari ni mkn free dari pagi sampai ke petang. Act. hari2 pon byk mkan free.. time meeting makan yang x masuk meeting pun sibuk makan.. apa nak buat daripada membazir tak habis baik ler yg boleh makan nih makan..